Skip to main content
Olvasási idő < 1 percOlvasási idő < 1 perc

Hiánypótló versenyt indít a CX-Ray! Olyan szervezetfejlesztési esettanulmányokat várnak, melyek kiemelkedő hatással voltak a vállalatok életére. A 2018-as Kagyló díj-ra december 15-ig lehet benyújtani a pályamunkákat a díj oldalán.

Egy szervezet fejlesztése során a problémák és nehézségek mélyére kell ásni ahhoz, hogy rátaláljunk a megoldásra – épp úgy, ahogy a tenger mélyén az igazgyöngyre is. Ez ihlette a CX-Ray Advisory Boardját (szakmai támogatói csapatát), amikor megalapították és elnevezték a nem mindennapi díjat. A kagyló nemcsak a benne rejlő igazgyöngyre utal, de az el Camino jelképeként egy rögös utat is jelképez, mely minden szervezetfejlesztési projektet jellemez.

Az esetversenyt számos, a HR területén elismert és tapasztalt szakember indította. Az alapítók és a zsűri között van Magyari Andrea (NNG), Göröcs Lili (Profession.hu), Szász Dóra (British American Tobacco), Gigler Anita (Rossman), Branyiczki Imre (Epam) és Hári Péter (CX-Ray).

A Kagyló díjra olyan szervezetfejlesztő cégek vagy egyének nevezhetnek, akik munkájukkal kiemelkedő hatást értek el az általuk támogatott vállalatok életében – az esetlegesen használt felmérésektől, szoftverektől függetlenül. A pályázandó fejlesztési projekt során tehát nem kötelező a CX-Ray eszközeinek használata. A projekt mérete alapján 3 kategóriában indulhatnak a pályázók. Ezen belül pedig munkáltatói márka és kiválasztás, onboarding és beillesztés, tehetséggondozás, vezetőfejlesztés, változásmenedzsment, teljesítményértékelés, együttműködés fejlesztés, illetve krízismenedzsment témakörökben lehet beadni a pályamunkákat.

A Kagyló díj pályázati adatlapja, illetve további részletek és információk a díj hivatalos oldalán találhatóak.

Close Menu

CX-Ray Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH_144063/2018

T: +36 30 390 0198
E: hello@cx-ray.com