Company Health Check

Gyors állapotfelmérés vezetőknek a hatékonyabb működésért

Kinek ajánljuk a teszt kitöltését?

A Company Health Check célja, hogy segítséget nyújtson a vezetők számára, milyen területeken szükségesek további fejlesztések, hogy a szervezet a lehető legellenállóbbá és fenntarthatóbbá váljon.

Mi, a CX-Ray-nél szoftveres megoldásokat kínálunk teljesítménymenedzsment és különböző szerevezetdiagnosztikai eszközök terén. Elsősorban a vállalatokat alkotó nehezen pótolható értékek megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatban tudunk szakmai nézőpontot nyújtani olyan vezetőknek, akik szeretnék fenntartani:

  • Vállalatuk teljesítményét
  • Dolgozóik motivációját
  • Folyamataik fejlesztését
  • Szervezetükben fellelhető tudást és tapasztalat-cserét
  • Vállalatuk rugalmasságát a változásokkal szemben

A Company Health Check négy területen vizsgálja a szervezet működését.

1.
TELJESÍTMÉNY
A teljesítmény fenntartása minden vezető számára kihívást jelenthet. A hatékony teljesítménymenedzsment  a célok elérésén túl a motiváció fenntartásában is segít.
2.
SÉRÜLÉKENYSÉG
A csapatokon belüli és közti folyamatok, információs útvonalak jelenthetik egy szervezet erősségét, de sérülékenységét is. Kik jelentik a kulcsot a sikerhez?
3.
LEMORZSOLÓDÁS
Az egyik legnagyobb költségkiesést gyakran a lemorzsolódás okozza. Mikor érdemes közbe avatkozni az egyébként természetes folyamatba? A fluktuáció megelőzhető!
4.
RUGALMASSÁG
A változásokkal szembeni rugalmasság gyakran dönthet egy cég sikeréről vagy bukásáról. A változások belső támogatásának mértéke kiemelt fontosságú.
Részletes eredményriport

A négy területhez tartozó pontszámokat egy részletes email riportban küldjük el a kitöltőknek, ahol az egyes eredmények értelmezésén felül hasznos szakmai tippeket is szerezhetnek az adott területhez tartozóan.

Továbbá minden kitöltő jogosult egy 1 órás konzultációra, mely során a CX-Ray szakértője válaszol az eredményekkel kapcsolatos kérdésekre és segítséget nyújt a további lépésekkel kapcsolatban. Mindezt teljesen díjmentesen.