Oktatás

Mi a CXpert?

A CXpert keretein belül olyan online kurzusokon és tanulócsoportokban vehettek részt, amelyek a HR világának aktuális témáit dolgozzák fel, szakmai tudást adnak át, égető kérdéseket válaszolnak meg. A CXpert célja továbbá, hogy a CX-Ray által fejlesztett eszközök mellé magabiztos tudást adjon a felhasználóinak ahhoz, hogy a felmérések folyamata és az eredmények felhasználása is gördülékenyen menjen. A CXpert a tanulócsoportok kialakításával azt is zászlajára tűzte, hogy támogassa az online szakmai közösségépítést, platformot biztosítson a gondolatok és tapasztalatok megosztásának, best practice-ek gyűjtésének, különböző szakmai kérdések megvitatásának.

Induló kurzus
Ár
Indulás

TÉR a gyakorlatban

10.990 Ft + ÁFA
Folyamatos

Hálózatelemzés

10.990 Ft + ÁFA
Folyamatos

HR analitikák

Hamarosan!

Képzési Felelősök

A CXpert megalkotói és képzési felelősei olyan munka- és szervezetpszichológusok, akik elkötelezetten hisznek a tanulás és önfejlesztés fontosságában, a jövőbiztos tudás erejében. Tapasztalattal rendelkeznek az informatika és HR analitikák világában, a toborzás-kiválasztás területén, tréningek és vezetés- valamint személyzetfejlesztés gyakorlatában, és szervezetfejlesztési kérdésekben. Munkájuk során felismerték, hogy magabiztos tudás nélkül nehéz bármilyen szervezeti beavatkozásba vagy fejlesztésbe belefogni. Éppen ezért céljuk, hogy a CXperttel olyan tudásalapot, szakmai közösséget és gyakorlati példákat biztosítsanak a különböző szervezeti kérdésekhez, amelyekkel a HR szakemberek és vezetők magabiztosan dolgozhatnak munkájuk során.

Tóth Ildikó

képzési vezető

pszichológus diplomáját az ELTE-n szerezte, jelenleg a BME
Munka- és szervezetpszichológia szakképzésének hallgatója, emellett pedig trénernek képződik. Szakmai hitvallása szülei jó tanácsából fakad: “Amit egyszer megtanultál, azt már sosem vehetik el tőled!”

Hári Péter,

szakmai vezető

a CX-Ray ügyvezető igazgatóját. Péter végzettségét tekintve munka és
szervezet szakpszichológus, de ugyanennek a területnek a “hard” oldalával is foglalkozik:
szenvedélye az emberi viselkedést számszerüsítő és leíró algoritmusok világa.

rozsa-viktoria

Rózsa Viktória,

Business Development Specialist

+36 20 287 4006

Viki a pszichológusok táborát növeli a CX-Ray csapatában, emellett több éves tapasztalattal rendelkezik marketing és PR területen. Szabadidejében művészetterapeutának képződik, imád vonattal utazni, valamint a magyar alternatív könnyűzene és a színház megszállottja.

Nem találtad meg amit kerestél?

Írd meg nekünk milyen témában vennél részt kurzuson!

  Meghívott szakértők

  Szakmabeliekkel készített interjúkkal és podcast-okkal tesszük még
  színesebbé és kézzelfoghatóbbá a tananyagot.

  Tanterveink

  Kurzusainkban strukturáltan, heti bontásban mutatjuk a tananyag tartalmát.

  Online tanulás

  Az online felület segítségével tanulhatsz bárhol, bármikor!

  100% visszafizetési garancia

  Ha nem vagy elégedett a kurzusunkkal, az indulást követő 30 napon belül visszafizetjük az árát!

  „Egy kis startup vagyunk viszonylag lapos struktúrával. Ennek ellenére a CX-Ray leleplezett néhány meglepő szervezeti problémát, aminek nem is voltunk a tudatában. Átlátható és könnyű használni. Alig várom, hogy tesztelhessük a kollaborációs hatékonyságunkat a hamarosan elkészülő, még fejlettebb termékükkel!”

  Bencsik AndrásCo-Founder, Antavo

  „Lenyűgözött, hogy a CX-Ray mit hozott ki három egyszerű kérdésből! Megmutatta a legelkötelezettebb csapattagokat, a valódi véleményvezéreket és a különböző kapcsolatok erejét. Alig várom, hogy lássam, hogy a következő, még komplexebb termékük mit tesz majd láthatóvá...”

  Szilágyi GyörgyCo-Founder, Tresorit

  A felmérések eredményeinek egy részét HR-esként előre sejtettük. Ezért volt fontos, hogy tényszerűen is alá tudtuk támasztani, miért és milyen sürgős és középtávú intézkedésekre van szükség a szervezetben. Köszönjük a CX-RAY profi támogatását!

  Schall KrisztinaHead of HR & Communication, AVL

  „Azt hiszed, ismered a szervezeted? A CX-Ray láttán meglepődsz!”

  Böszörményi-Nagy GergelyCEO, Design Terminal

  „A felmérés eredményei igen hasznosak számunkra. Az eredmények könnyen értelmezhetők az igényes, magyarázatokkal ellátott grafikus felületnek és a felkészült, segítőkész ügyféltámogatásnak köszönhetően.”

  Kovács-Sebestyén CsillaHR konzulens, Nokia

  „Magas színvonalú munka, kiváló kommunikáció, megbízható szakértők. Ezt jelenti nekünk a CX-Ray csapata.”

  Gigler AnitaHR Manager, Rossmann

  „A CX-Ray vizsgálatának eredményei alapján már tudjuk szervezetünk tulajdonságait. A gyanúkat tények váltották fel.”

  Hodicska GergelyVP of Engineering, USTREAM

  „Figyelemre méltó, hogy három kérdés segítségével milyen részletes képet kaphattunk a szervezetünkről. A nagyszerű vizualizációk megmutatták hálózatunk dimenzióit, a kollaborációt és a kommunikációt a csapattagok között.”

  Deák NorbertProfessional Services Director, Mobilengine