Oktatás

Mi a CXpert?

A CXpert keretein belül olyan online kurzusokon és tanulócsoportokban vehettek részt, amelyek a HR világának aktuális témáit dolgozzák fel, szakmai tudást adnak át, égető kérdéseket válaszolnak meg. A CXpert célja továbbá, hogy a CX-Ray által fejlesztett eszközök mellé magabiztos tudást adjon a felhasználóinak ahhoz, hogy a felmérések folyamata és az eredmények felhasználása is gördülékenyen menjen. A CXpert a tanulócsoportok kialakításával azt is zászlajára tűzte, hogy támogassa az online szakmai közösségépítést, platformot biztosítson a gondolatok és tapasztalatok megosztásának, best practice-ek gyűjtésének, különböző szakmai kérdések megvitatásának.

Induló kurzus
Ár
Indulás

TÉR tanulócsoport

29.900 Ft + ÁFA
2020.09.21
Betelt

Hálózatelemzés

15.000 Ft + ÁFA
Folyamatos

TÉR alapjai

21.900 Ft + ÁFA
Folyamatos

HR analitikák

Hamarosan!

Képzési Felelősök

A CXpert megalkotói és képzési felelősei olyan munka- és szervezetpszichológusok, akik elkötelezetten hisznek a tanulás és önfejlesztés fontosságában, a jövőbiztos tudás erejében. Tapasztalattal rendelkeznek az informatika és HR analitikák világában, a toborzás-kiválasztás területén, tréningek és vezetés- valamint személyzetfejlesztés gyakorlatában, és szervezetfejlesztési kérdésekben. Munkájuk során felismerték, hogy magabiztos tudás nélkül nehéz bármilyen szervezeti beavatkozásba vagy fejlesztésbe belefogni. Éppen ezért céljuk, hogy a CXperttel olyan tudásalapot, szakmai közösséget és gyakorlati példákat biztosítsanak a különböző szervezeti kérdésekhez, amelyekkel a HR szakemberek és vezetők magabiztosan dolgozhatnak munkájuk során.

Tóth Ildikó

képzési vezető

pszichológus diplomáját az ELTE-n szerezte, jelenleg a BME
Munka- és szervezetpszichológia szakképzésének hallgatója, emellett pedig trénernek képződik. Szakmai hitvallása szülei jó tanácsából fakad: “Amit egyszer megtanultál, azt már sosem vehetik el tőled!”

Hári Péter,

szakmai vezető

a CX-Ray ügyvezető igazgatóját. Péter végzettségét tekintve munka és
szervezet szakpszichológus, de ugyanennek a területnek a “hard” oldalával is foglalkozik:
szenvedélye az emberi viselkedést számszerüsítő és leíró algoritmusok világa.

Koppány Barbara,

képzési asszisztens

A BME-n szerezte pszichológus diplomáját. Mindig is közel állt hozzá az oktatás. “Számomra az oktatás több, mint hobbi. Úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy olyan jövőt teremtsünk, amiben szeretnénk élni, ahhoz az oktatást kell felkarolni.”

Nem találtad meg amit kerestél?

Írd meg nekünk milyen témában vennél részt kurzuson!

Meghívott szakértők

Szakmabeliekkel készített interjúkkal és podcast-okkal tesszük még
színesebbé és kézzelfoghatóbbá a tananyagot.

Tanterveink

Kurzusainkban strukturáltan, heti bontásban mutatjuk a tananyag tartalmát.

Online tanulás

Az online felület segítségével tanulhatsz bárhol, bármikor!

100% visszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett a kurzusunkkal, az indulást követő 30 napon belül visszafizetjük az árát!

„Egy kis startup vagyunk viszonylag lapos struktúrával. Ennek ellenére a CX-Ray leleplezett néhány meglepő szervezeti problémát, aminek nem is voltunk a tudatában. Átlátható és könnyű használni. Alig várom, hogy tesztelhessük a kollaborációs hatékonyságunkat a hamarosan elkészülő, még fejlettebb termékükkel!”

Bencsik AndrásCo-Founder, Antavo

„Lenyűgözött, hogy a CX-Ray mit hozott ki három egyszerű kérdésből! Megmutatta a legelkötelezettebb csapattagokat, a valódi véleményvezéreket és a különböző kapcsolatok erejét. Alig várom, hogy lássam, hogy a következő, még komplexebb termékük mit tesz majd láthatóvá...”

Szilágyi GyörgyCo-Founder, Tresorit

A felmérések eredményeinek egy részét HR-esként előre sejtettük. Ezért volt fontos, hogy tényszerűen is alá tudtuk támasztani, miért és milyen sürgős és középtávú intézkedésekre van szükség a szervezetben. Köszönjük a CX-RAY profi támogatását!

Schall KrisztinaHead of HR & Communication, AVL

„Azt hiszed, ismered a szervezeted? A CX-Ray láttán meglepődsz!”

Böszörményi-Nagy GergelyCEO, Design Terminal

„A felmérés eredményei igen hasznosak számunkra. Az eredmények könnyen értelmezhetők az igényes, magyarázatokkal ellátott grafikus felületnek és a felkészült, segítőkész ügyféltámogatásnak köszönhetően.”

Kovács-Sebestyén CsillaHR konzulens, Nokia

„Magas színvonalú munka, kiváló kommunikáció, megbízható szakértők. Ezt jelenti nekünk a CX-Ray csapata.”

Gigler AnitaHR Manager, Rossmann

„A CX-Ray vizsgálatának eredményei alapján már tudjuk szervezetünk tulajdonságait. A gyanúkat tények váltották fel.”

Hodicska GergelyVP of Engineering, USTREAM

„Figyelemre méltó, hogy három kérdés segítségével milyen részletes képet kaphattunk a szervezetünkről. A nagyszerű vizualizációk megmutatták hálózatunk dimenzióit, a kollaborációt és a kommunikációt a csapattagok között.”

Deák NorbertProfessional Services Director, Mobilengine