Forbes top listás ügyfeleink
Akik minket választottak
Prémium HR Tanácsadó Partnereink
Top HR Tanácsadó Partnereink
HR Tanácsadó Partnereink

Partnereink

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország legjobb tanácsadóival és tanácsadó cégeivel dolgozhatunk együtt nap mint nap.

Megközelítésünk az egyénről-egyénre, csapatról-csapatra és szervezetről-szervezetre eltérő, egyedi ÉRTÉKteremtés, mely komplex megoldásokban, egyéni és szervezeti szintű fejlesztési folyamatok, szervezetfejlesztés, tanácsadás, tréning és coaching kombinációjaként jelenik meg ügyfeleinknél. A valoro jelentése: érték.

A COVA­-ban zászlónkra tűztük a “tudományból gyakorlat” elvét. Ügyfeleinknek hosszú távon megtérülő megoldásokat biztosítunk szervezet és személyfejlesztési kérdésekben. 10 éve a vagyunk a hazai tréning és tanácsadó cégek élvonalában, számtalan visszatérő ügyféllel.

Szakterületünk a kommunikáció áramvonalasítása, a streamline kommunikáció. Ennek során támogatjuk és megerősítjük megbízóinkat a teljes – belső és külső, formális és informális – vállalati kommunikációs tér uralásában, fenntartható versenyelőnnyé alakításában.

Lendületes, motivált és eredményes csapatokat építünk a szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés és coaching segítségével.

Szervezet- és képzés-fejlesztési tanácsadó cég vagyunk. Hiszünk a H2H (human to human) kapcsolódásban; ennek mentén támogatjuk a szervezeti hatékonyság és üzleti eredményesség növelését és fenntartását partnereinknél. Nálunk nem a cégméret számít, dolgozunk kisebb és nagyobb szervezetekkel is. Tevékenységeink fő területei:
- Szervezet és üzletfejlesztési tanácsadás
- Vezetőfejlesztés & munkatársi készségfejlesztés
- HR tanácsadás & folyamatfejlesztés
- Válságkezelés, Változásmenedzsment & kultúraváltás támogatás

Newcode

Tanácsadók, trénerek komplex hálózataként működünk tréning, szervezetfejlesztés, HR tanácsadás és munkaerőközvetítés területén. Egyszerre szentelünk szakmai figyelmet az üzletnek és az embernek. Azért dolgozunk, hogy a munkatársak, a tehetségek, az élsportolók,a vezetők és a cégek hosszú távon tudjanak kiválóan teljesíteni! Összeköt minket a magas szakmai minőség melletti elhivatottságunk és eredmény-orientáltságunk.

A Telos Partners vezetési tanácsadó, szervezet- és képességfejlesztő cég. Ambiciózus vezetőkkel és szervezeteikkel dolgozunk együtt a személyes és a szervezeti teljesítmény fenntartható fejlesztésén. Arra törekszünk, hogy tartós sikert hozzunk létre.

A Bespoke Principles teljes körű szolgáltatások kínál a szervezeti diagnózistól, a széleskörű tréning és tanácsadás szolgáltatásokon át egészen az intervenciók tudatosításáig. Munkánkkal és szaktudásunkkal segítünk vállalatoknak, hogy jól működő szervezetük és megfelelően képzett személyzetük legyen.

A MAPI Konzult­ban elkötelezettek vagyunk a valós igényekre épülő fejlesztések megvalósításában. Valljuk, hogy a sikerekhez egyaránt fontosak a folyamatok, a szervezet és az egyének fejlesztése. Olyan módszereket javaslunk ügyfeleink számára, melyeket magunk is kipróbáltunk és eredményesen alkalmazunk.

Egyetlen vállalkozás sem működhet elkötelezett, eredményes munkatársak nélkül. Azon dolgozunk, hogy a vezetőknek ötleteket, konkrét, kézzelfogható gyakorlati megoldásokat adjunk és támogassuk a siker felé vezető "rögös" úton.

Egészségtérkép. Munkavállalóból munkatársat „gyártunk”! Gyakorlati, innovatív programjaink támogatják a folyamatok élménnyé alakítását, a vezetők felszabadítását az értelmetlen, az innovációt fékező kötöttségek alól. WE employer branding: kezeld úgy a munkatársakat, mint az ügyfeleket.

A Language Consulting a legújabb technológiák és innovációk alkalmazásával oktatási, tréning, szervezetfejlesztési szolgáltatásokat nyújt és nyelvi képzéseket tart Lengyelország és Ausztria területén.

Küldetésünk a vezetők, munkatársak, és csapatok kreatív és tudatos fejlesztése. Hisszük, hogy munkánk gyümölcse a vállalati eredményesség növekedésében is megmutatkozik. Személyre szabott megoldásokkal, coaching szemlélettel és sokszínű módszertannal dolgozunk.

Egyedi módszertanunk felhasználásával képesek vagyunk az aktuális kihívások ismeretében olyan fejlesztési programot kialakítani és megvalósítani, amely mérhető módon hatással van az üzleti eredményekre, és fenntarthatóan változtatja meg a szervezet működését.

A 21. század kihívásaira reagálva olyan korszerű, versenyképes szervezeti működés ösztönzését és megteremtését tűztük ki célul a hazai vállalati szférában, melynek alapja a coaching szemlélet, eszközei pedig a szervezeti diagnózisra épülő speciális egyéni és csoportos fejlesztő programok.

„Jobb vezetők, jobb világ!” Magyarország egyik piacvezető coaching és vezetőfejlesztő cégeként olyan gyakorlati eszközökkel és készségekkel ruházzuk fel ügyfeleinket, melyek segítségével hatékonyabban és eredményesebben tudnak (együtt)működni kihívásokkal teli nagyvállalati környezetben.

A CPC az egyik vezető tanácsadó cég Németországban a változásmenedzsment területen. A változások megvalósításához holisztikus, ügyfélorientált megközelítést alkalmaz, amely három fő kompetencia köré szerveződik: Emberek, Projektek és Szervezetek.

A Redbridge tanácsadás manufaktúra a vezetési tanácsadás és informatikai szolgáltatások piacán. Ügyfeleink vezetők, akik valós problémáinak valós megoldásában és ezzel személyes sikerében vagyunk érdekeltek. „Rend és szenvedély”, ami bennünket jellemez.

A Workplus Hungary Kft. 1989 óta, az ágazat egyik "magyar úttörőjeként" kínál teljeskörű szervezet fejlesztést azoknak a kis, közép és nagyvállalatoknak, amelyek nem elégednek meg a hagyományos metódusokkal, helyette olyan ütemezett, költség és időhatékony megoldásokat keresnek az akadálymentes működés és töretlen fejlődés

Felsővezetőket támogatunk kritikus üzleti célú változási programjaik megvalósításában kombinálva a szervezet, a működési folyamatok, a vezetők, a munkatársak és a szervezeti kultúra fejlesztését. NNCon - Változások szakértője.

A Fürkész Holding Kft. már több, mint 15 éve nyújt teljes körű segítséget a szervezeteken belül és kívül, a munkahely és a magánszféra világában ahhoz, hogy Ön és munkatársai napjai hatékonyabbak, eredményesebbek, nyugodtabbak legyenek. Képzéseink, tréningjeink célja, hogy felismertessük hogyan

Mindig van valami olyan összetevő, ami torzítja a visszajelzéseket, torzítja az üzeneteket, és rá kellett jönnünk, hogy ez nem más, mint az ember. Éppen ezért kerestünk egy olyan módszert, amivel elhagyható valamennyi szerep, megszűnnek a pozíciók és ahol feleslegessé válik minden álarc, ahol az őszinteségnek egyetlen

EMPX Solutions. A munkavállalói élmény a munkavállaló személyes tapasztalása és a munkahelyi működés egyik legjobb indikátora. A jó vagy rossz élményszint oka ugyanis a szervezet mindennapi működésének zavaraiban rejlik. Ezek feltárásán és megoldásán dolgozunk ügyfeleinkkel, mert a jövő munkahelyét építjük!

Szervezeti tanácsadóként adatalapú vállalati felmérések segítségével azonosítjuk ügyfeleink nehézségeinek okait és a lehetséges beavatkozási pontokat.Munkánk során közösen úgy haladunk a kitűzött cél irányába, hogy meghagyjuk megbízóink számára a mérlegelés és a döntés szabadságát.

business drive

A Business Drive célja az, hogy egyedi, cégre szabott képzési tervet adjon és valósítson meg azon vállalatok részére, akik a jelenlegi állandó változó világban hisznek az embereikben, törődni akarnak velük. Csúcscsapatot építünk a kiválasztástól a fejlesztésig.

Mi a Vista Verdénél abban hiszünk, hogy a tudás életeket formál át, és utat mutat a sikerhez. Fejlesztési folyamataink során abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy ezen az úton sikeresen menjenek végig, legyen szó akár szervezetfejlesztésről, felnőttképzésről vagy vezetőfejlesztésről.

A Future Mind egyéneknek, csapatoknak és szervezeteknek segít inspirációt, motivációt, célt
találni és elindulni a fejlődés, változás útján. Középpontban az egyén, a csapat és a szervezet fejlesztése, stratégiai projektjeinek interim menedzsmentje áll, fókuszálva a marketing és kommunikációs, CSR és fenntarthatósági, valamint digitális és agilis transzformációs témakörökre.

A TE CÉGED

Szervezetfejlesztéssel foglalkozol és innovatív megoldásokat keresel?