Skip to main content
Olvasási idő 3 percOlvasási idő 3 perc

A Jövő vezetője díj alapításakor arra jutottunk, hogy mivel egy jó vezetőt csapata jellemez leginkább, a jutalommal is ezt szeretnénk képviselni. Olyan nyereményeket kerestünk, amik az egész csapat számára örömet okoznak és még közelebb hozzák őket egymáshoz. Ehhez pedig a lehető legjobb partnereket találtuk meg, akiknek ezúton is köszönjük nagylelkű felajánlásukat!

 

Szamos Csokoládéiskola

A belváros szívében létezik egy hely, ahol kézműves pralinék izgalmas világába lehet bepillantást nyerni. A Vörösmarty téren, a Csokoládé Iskolában rendezte be a nagyhírű Szamos a pilisvörösvári manufaktúra egy kis részét. A történelmi és a legmodernebb eszközökkel felszerelt Csokoládé Műhelyben belekóstolhatunk a temperálási, a csokoládé öntés és a töltelék krém készítési munkálatokba. A Szamos csokoládémesterétől kitanulhatja a bonbonok és trüffelek alkotását és szakmai titkokat is megtudhatjuk.

A Szamos Csokoládéiskola felajánlásának köszönhetően a Jövő vezetője díj egyik nyertes csapata ellátogathat egy bonbonkészítő csapatépítésre egy általuk választott időpontban.

CX-Ray Jövő vezetője díj partnerei, Szamos

 

Springday Health Club

A Springday Health Club nem csupán testmozgási lehetőséget, de valódi wellness kikapcsolódást kínál Budapesten. A kiválóan felszerelt termekben számtalan egyéni és csoportos mozgásformát lehet kipróbálni. A tágas, gyönyörűen berendezett wellness részlegen pedig többféle szauna, gőzkabin és medence várja a pihenni vágyókat. A Springday Medical Központban kihelyezett, valamint menedzser szűrések is zajlanak. Emellett az exkluzív ajánlat keretein belül privát eseményekre, programokra, csapatépítésre a teljes wellness részleg bérelhető. 

A Springday Health Club felajánlásából 150 fő nyer páros belépőt kap a szerencsés vezető csapata, ahol kipróbálhatják a csodálatos edzés és wellness élményt.

CX-Ray Jövő vezetője díj partnerei, Sprinday Health Club

 

 mytime.jobs

A mytime.jobs az egyik leghaladóbb szellemiségű álláshirdetési portál, ahol a rugalmas munkavégzés áll a középpontban.Az állásportálon a rugalmas állásajánlatok vannak fókuszban. A portál egyedi álláshirdetések elkészítésében is segít, ahol az előszűrő kérdéseknek köszönhetően könnyen megtalálható a legmegfelelőbb jelölt a munkáltatóknak. A jelentkezőket kategorizálni lehet státuszuk alapján, így könnyen átlátható az egész folyamat. Az álláskeresők számára is segítséget nyújt a mytime.jobs. ​​A Coachingcentrum szakértői bevonásával is segítenek, hogy megtaláld a megfelelő munkakört, hogy felkészülj az interjúra, hogy átlendülj a holtpontokon, vagy hogy megtaláld a munka-magánélet egyensúlyt.

A  mytime.jobs felajánlása alapján a díjazott vezetők szervezetei kiemelt hirdetési csomagot nyerhetnek, hogy sikeres csapatuk tovább bővítsék.

CX-Ray Jövő vezetője díj partnerei, mytime.jobs

 

Coachingcentrum

A Coachingcentrum coachképzéssel, fejlesztéssel és coachinggal foglalkozik. Prémium szakmai platformot és közösséget hoztak létre coach szemléletű vezetőknek és coachoknak. Úgy tartják, hogy a coach legfőbb eszköze önmaga. Coachok új generációját képezik, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. A Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal, vagy vezetőkkel. A coaching definíciója a számukra: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is. 

Készségfejlesztő tréning megoldásokban is hasznosnak tartják a coaching szemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását, a cselekvési terv kidolgozását, a változtatás fenntartásának támogatását.

A Coachingcentrum 3 alkalmas problémamegoldó vagy fejlesztő teamcoaching felajánlása a nyertes csapat működését még tovább javítja és segítséget nyújt a nehezebb munkahelyi helyzetekben is.

Jövő vezetője díj partnerek Coaching centrum

 

Bovec-sup

A Bovec-sup egy  profi túravezető által alapított cég. 9 év nemzetközi tapasztalatát felhasználva törekszenek a legmagasabb minőség és vendégközpontú szolgáltatás fenntartására. A Bovec-sup a Szlovéniéban, a Soca völgyében, az alpesi paradicsomban vár! Lehetőség van kristálytiszta vizű tavakon, nyugodt és vad vizeken is evezni. Egyedülálló minőségi túrákat szerveznek, amelyek során piacvezető Starboard SUP deszkákat és lapátokat használnak. A minőség mellett a biztonság is első. A túravezetők évről-évre képzik magukat a legmagasabb nemzetközi vízi és outdoor mentő kurzusokon.

A Bovec-sup felajánlása az igazán kalandvágyó nyertes csapat számára tökéletes meglepetés lesz. Egy 6 fős csapatépítő SUP túrára fogják elvinni a szerencséseket.

CX-Ray Jövő vezetője díj partnerei, bovec-sup

 

Fruity Magic

A FruityMagic Magyarországon elsőként vezette be a gyümölcsökből álló ajándékkosár ötletét. Egyedi kivitelezésű, számtalan verzióban elkészíthető gyümölcskosaraik nem csak a szemet gyönyörködtetőek, de egészségesek és nagyon finomak is! A kosarak tökéletes ajándékötletet nyújtanak akár családi eseményekre, szeretteinknek, vagy akár a munkahelyi wellbeing csomag részeként is. Hiszen az egészségmegőrzés a FruityMagic számára rendkívül fontos, a kosarakat mindig a legfrissebb gyümölcsökből készülnek! Termékeik tökéletes alternatívát nyújtanak a céges ajándékozás területén is. Bármelyik megoldás esetén tudnak brandesítést vállalni. Tökéletes színharmóniát biztosítanakk a gyümölcsök színével a cég imidzséhez megfelelően. 

A Fruity Magic kétféle egészséges és finom ajándékkosarat ajánl fel a nyertes csapatoknak. Ez a meglepetés biztosan mindenki kedvence lesz!

CX-Ray Jövő vezetője díj partnerei, fruity magic

Leave a Reply

Close Menu

CX-Ray Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH_144063/2018

T: +36 30 390 0198
E: hello@cx-ray.com