Skip to main content
Olvasási idő 5 percOlvasási idő 5 perc

A 2021-es év sok elképesztő élményt, örömöt, büszkeséget és persze számtalan kihívást és megoldandó ügyet hozott a CX-Ray életébe. Összességében elmondhatjuk azt, hogy sikerült a lehető legnagyobb lendületet megtartani az év során, így minden nehézséget együtt leküzdöttünk. Ez persze mind nem jöhetett volna létre csodálatos, összetartó csapatunk és  partnereink és ügyfeleink nélkül sem, akik bizalmukkal ajándékoztak meg minket.

Készítettünk egy évértékelőt és egy összefoglalót, hogy lássátok, mennyi minden történt velünk 2021-ben! 

 

JANUÁR

 

Hatalmas tervekkel és elképzelésekkel vágtunk bele a 2021-es évbe. A már 2020-ban kialakult COVID helyzet sok tapasztalatot adott nekünk, így ezeket megfontolva terveztünk az évre. Abban (sajnos) eléggé biztosak voltunk már ekkor is, hogy nagyrészt online fogunk tudni veletek találkozni, legyen szó tárgyalásról, eredmény prezentációról, tréningről, vagy egyéb eseményről. A 2020-as év végén irodát váltottunk, de a veszélyhelyzet miatt nem nagyon jártunk be, így az új irodát nem tudtunk eleinte kellően belakni. 

Abban biztosak voltunk, hogy a 2020-ban indított webinár sorozatunk mindenképp folytatni szeretnénk. Ezért titeket kérdeztünk, hogy mi az a HR téma, ami szerintetek a legégetőbb jelenleg. A szervezeti kultúrát érintő téma nyerte élesen a szavazást.

Szintén januárban bemutattuk Nektek azt a rengeteg fejlesztést, amin IT csapatunk rengeteget dolgozott az előző év során.

 

FEBRUÁR

 

Februárban felkészültünk a tavaszi esemény dömpingre. Tréninget, szakmai fórumot szerveztünk, valamint készült a háttérben valami, amiről Ti még nem tudtatok mindent. A 2020-es év utolsó negyedét, valamint a 2021-es év elején nagy erővel az első LEAD konferencián dolgoztunk. A konferencia célja az volt, hogy bemutassuk mitől lesz valaki jó vezető. A szakmai tudás és hozzáértés mellett mi a CX-Ray-nél abban hiszünk, hogy a jó vezető emberi. Így meghatároztuk azt a négy soft skillt, ami szerintünk elengedhetetlen ehhez. 

 

MÁRCIUS

 

Az első tavaszi hónapot erős felütéssel kezdtük, megtartottuk az év első, online tanácsadói tréningjét. Szuper volt újra, még ha csak a képernyőn keresztül is, találkozni tanácsadó partnereinkkel. 

Megrendezésre került az év első webinárja is, ahol Hári Péter vendége Farkas Margit volt, az Ernst & Young személyügyi tanácsadás üzletágának partnerel. A téma a teljesítményértékelés és a szervezeti kultúra kapcsolata volt. 

Aztán március 30-án lezajlott a várva várt LEAD: A jövő vezetője konferencia! Igazán hálásak vagyunk annak a 16 csodás előadónak, aki megosztotta velünk szakmai tapasztalatait és történeteit! Emellett pedig nagyon köszönjük Nektek a támogatást, hiszen több, mint 200-an velünk tartottatok!

 

ÁPRILIS

 

Az április a CX-Ray életében a teljesítményértékelési termékünk fejlesztéséről szólt. Elérhetővé vált a munkatársi adatlap vagyis Employee Profile funkció a termékben. Megjelent az employee app is. Az employee app egy munkatársi felület melyen keresztül a felhasználók megtekinthetik a számukra meghatározott célokat. Beállítástól függően lehetőséget kínál a munkatársaknak az adott célok elfogadására, akár visszautasítására vagy új célok javaslatára. Emellett új videók váltak elérhetővé előfizetőink számára a teljesítményértékelésről, melyek segítségével gyorsan és egyszerűen átlátható rendszerünk működése.

 

MÁJUS

 

A CXpert, vagy az oktatási üzletágunk került reflektorfénybe ebben a hónapban. Megjelent legújabb oktatási anyagunkat, amely a hálózatelemzés általános felhasználását mutatja be konkrét szervezeti problémák megoldásaként. 

Május végén megrendeztük újabb szakmai webinárunkat, ahol Hári Péter Pécsi Judittal, az Union HR vezetőjével beszélgetett. A téma a teljesítményértékelés és a digitalizáció volt. Olyan fontos kérdésekről esett szó, mint, hogy hogyan digitalizálható a teljesítményértékelés?

Mik egy teljesen digitalizált rendszer előnyei és esetleges hátrányai? A részletekről ebben a blog posztban meséltünk.

Az első oltás felvétele után megkezdtünk lassan, apránként a visszatérést az irodába. Mi úgy döntöttünk, a bejárás nem kötelező, hanem opcionális. Van olyan csapattagunk, aki azóta is otthonról dolgozik csak, néhányunk pedig heti 1-2 alkalommal jár be. 

 

JÚNIUS

 

Mielőtt kicsit pihentek volna kollégáink a nyáron, rengeteg fejlesztést sikerült bemutatni. Ezek főleg termékünk célértékelési területén történtek. Megjelent a tömeges célkitűzés funkciója, aminek köszönhetően mostantól nem kell minden munkatársnak egyesével kitűzni az egyező célokat, ez a feladat csupán pár kattintással megoldható a CX-Ray rendszerben. Bővültek a szűrési lehetőségek, valamint változott a célok lezárásának módja is. 

Blogunkra is került fel új cikk, méghozzá a teljesítményértékelésben betöltött szerepekről

A korlátozások enyhítését, a számok csökkenését és az oltásokat figyelembe véve a nyáron végre élőben is tarthattunk csapatépítőket. Voltunk hamburgerezni, baltát dobálni és kerti partit is tartottunk. 

2021 csapatépítő, CX-Ray

 

 

2021 csapatépítő, CX-Ray

 

JÚLIUS

 

Nyáron az irodába visszatérő, esetleg hibrid vagy teljesen otthoni munkavégzésre átálló cégek támogatására helyeztük a hangsúlyt. Bemutattuk kérdőívünket, a Company Health Check-et, ami gyors állapotfelmérést kínál a cégek számára. Kérdőívünk kitöltésével teljesen díjmentesen szolgáltatunk információt arról, mennyire veszélyeztetett a szervezet a változásokkal szemben, mennyire tudatosan kapcsoljátok a kulcsfontosságú szereplőket a szervezet életébe és hogy mennyire hatékony és motiváló teljesítménymérést alkalmaztok.

Július 29-én pedig megtartottuk az év 3. Szakmai webinárját. Ügyvezetőnk Környei Imrével, az iCons Hungary tanácsadójával beszélgetett olyan kérdésekről, mint az irodai visszatérés és a széthulló munkahelyi közösségek. 

 

AUGUSZTUS

 

Ez a hónap legújabb ebookunkról szólt. 2020-ban a Home Office Best Practice ebookunknak két része is megjelent, augusztusban pedig bemutattuk Nektek a 3. Részt. Kiadványunkban a home office időszak utáni munkavégzéssel kapcsolatos tapasztalataikat osztják meg az olvasókkal vezetők és HR-esek. Szó esik a home office bevezetésének kihívásairól, az irodába való visszatérés kérdéséről illetve a hibrid munkavégzésre való átállás kereteiről és megvalósításáról.

 

SZEPTEMBER

 

Szeptemberben elindult 2021-es CSR kampányunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál. Company hálózatelemzésünk segítségével 3 szervezeti egység működésének összehangolásán dolgoznak a Business Coach támogatásával.

Emellett az ősz a csapat életében is izgalmas fordulatot jelentett, hiszen több új kolléga is csatlakozott csapatunkhoz! Többek közt Business Development csapatunk élére is új vezető került, így az év utolsó negyede egymás megismeréséről és az új lendületről szólt. 

 

OKTÓBER

 

A CX-Ray célértékelés terméke további funkciókkal bővült a hónap során. A fejlesztéseknek köszönhetően a célok módosítása jobban nyomon követhető az értékelők és az értékeltek számára is. Ezen felül mostantól vezetői döntési pontokkal segítjük a vezetői értékelést.

Megrendeztük az év utolsó webinárját is, mégpedig a fluktuáció menedzsment témájában. A beszélgetés vendégei a Tigra infomatikai vállalat HR-esei voltak, akik kompetencia értékelésre épülő programjukról adták át értékes tapasztalataikat. Egyénfókuszú megközelítésükkel a 300 fős vállalat fluktuációját 3%-os szint alá csökkentették az elmúlt években!

Az Arrabona Racing Teamet a Széchenyi Egyetem hallgatói alapították és versenyautókkal foglalkoznak. Mivel fontosnak tartjuk a fiatal, dinamikus csapatok fejlesztését, tanácsadó partnerünkkel, az Icons Hungary-vel közösen díjmentesen használatukra bocsátottuk hálózatelemzési eszközünket. Köszönetképp a csapat elhívott minket Győrbe, hogy kipróbálhassuk az autókat. Óriási élmény volt!

 

2021 versenyautó, CX-Ray

 

NOVEMBER

 

2020 márciusában úgy döntöttünk, hogy Pulse termékünket ingyenessé tesszük, ezzel segítve a home officeban ragadt csapatok életét. Az év végéhez közelítve, ahogy lejárt az ingyenes használati időszak, összegeztük a tanulságokat.  2020 márciusától több mint 250 csapat használta eszközünket napi szinten, hogy visszajelezzen vezetőjének hangulatáról.

Az ez idő alatt gyűjtött adatok érdekes információkkal szolgáltak arról, hogyan érintette őket a karantén, a home office vagy az izoláció. Köszönjük nekik ezeket az értékes tapasztalatokat és reméljük, valós támogatást nyújthattunk nekik.

A hónapban készítettünk egy esettanulmányt is a Dorsum Zrt-vel, akik évek óta használják elégedettség felmérési termékünket. Tapasztalataikról itt olvashattok.

 

DECEMBER

 

Az év végén még egy utolsó meglepetéssel rukkoltunk elő, bemutattuk a Jövő Vezetője Díjat! A díj 2022-ben kerül először kiosztásra. Olyan közép-és felsővezetőket szeretnénk elismerni, akik munkájuk során a vezetés emberi oldalát tartják szem előtt.

Olyan vezetőket keresünk, akik kiváló szakmai eredményeik mellett hangsúlyt fektetnek saját maguk fejlesztésére is, miközben a környezetükről, a velük együtt dolgozókról sem feledkeznek meg. Szakmai zsűrink tagja a Foodpanda ügyvezető igazgatója, a Coaching centrum alapítója, a Decathlon Austria county leader-e, valamint a CX-Ray CEOja.

Jelentkezni február 15-ig lehet, a díj a 2022-es LEAD konferencián kerül kiosztásra.

Az évet egy szuper karácsonyi bulival zártuk, ami a 2020-as évivel ellentétben végre élőben valósulhatott meg!

Ebben a videóban összeszedtünk pár adatot és számot, amire igazán büszkék vagyunk! 

Köszönjük Nektek, hogy velünk voltatok 2021-ben és reméljük sokszor fogunk idén is találkozni, akár projektek, akár eseményeink kapcsán!

 

 

Leave a Reply

Close Menu

CX-Ray Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH_144063/2018

T: +36 30 390 0198
E: hello@cx-ray.com