Olvasási idő < 1 perc

A Workplace Futurist szervezésében szeretnénk, ha a naptárotokba kerülhetne az alábbi HR Reggeli.  Mi vagyunk a BattlejungleCX-RayDreamJo.bsIndivizo és Practify közös csapata – a munkahelyek futuristái. Mi a jövő munkahelyével kapcsolatos trendek figyelésével és termékfejlesztéssel foglalkozunk.

Január 18-án (szerdán) 8:30-9:30 között Villa Bagatelle-ben (1126 Budapest, Németvölgyi út 17.) várunk Benneteket szeretettel egy finom szakmázós reggelire!

A HR Reggeli felépítése a következő lesz:

  • Bemutatkozik a Workplace Futurist csapata – 15 p
  • Szeretnél többet tudni arról, mi tesz egyes cégeket vonzóvá a munkavállalók szemében? A DreamJo.bs-nál már régóta figyeljük, milyen álláshirdetésekre és céges profilokra érkezik több jelentkező – és most szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatainkat. Végeztünk egy mini kutatást is erről! – 15 p
  • A klasszikus HR kérdőívek kora leáldozóban van: a hosszú munkavállalói elégedettségfelmérések elégedetlenséget váltanak ki; a 360 fokos kérdőívek aláássák a motivációt. Melyek a legújabb trendek a HR eszközök világában, és hogyan kapcsolódik a hálózatkutatás a klasszikus HR kérdőívekhez? – 15 p
  • Q&A – 15 p

A HR Reggeli interaktív jellege miatt max 15 vezetőt és HR szakembert tudunk fogadni. Kérünk benneteket, hogy e-mailben jelezzétek számunkra részvételi szándékotokat. Csak így tudjuk a jelentkezéseteket befogadni.

Reméljük minél többetekkel találkozunk!

CX-Ray Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH_144063/2018

T: +36 30 390 0198
E: hello@cx-ray.com