Olvasási idő < 1 perc

Mikor kérdezted meg legutóbb a kollégáidat, hogy az ő értékeik (az emberi, illetve munkavállalói értékek) még mindig harmóniában vannak-e azokkal az értékekkel, amelyekre a céged létrehoztad? Csak elvárás-teljesítés megbeszéléseitek vannak vagy szervezeti-munkavállalói érték harmónia beszélgetéseitek is? Sok sikeres vállalkozás életében előfordul, hogy egy év alatt megduplázódik a létszám a szervezetben. Az új helyzetet megszokni kihívást jelent a dolgozóknak, és a szervezet egészének egyaránt. Egyszerűsített munkaadói márka, buktatók, elköteleződés, beszélgetések, automatizált beszélgetések – 2 rövid esettanulmány segítségével.

DreamJo.bs és CX-Ray eseménye a Startup Safary Budapest 2017 Office & HR útvonalán található, a többi útvonalat és programot keresd a budapestsafary.com oldalon.

ELŐADÓK:
Anett Sóti – DreamJo.bs
Péter Hári – CX-Ray

Helyszín: KAPTÁR, 1065 Budapest, Révay köz 4.
Időpont: Április 21. – 12:30

REGISZTRÁCIÓ:

http://budapest.startupsafary.com/sessions/36161_hogyan_kezeld_es_talald_meg_a_megfelel_embereid_ha_hirtelen_duplajara_n_a_ceged

▧ Mi az a Startup Safary? ▧

Berlinből 2012-ben indult kezdeményezés, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy, vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.

➡ DÁTUM – 2017. Április 20-21.
➡ JEGYEK – http://bit.ly/StartupSafaryBudapest

➡ HOGYAN MŰKÖDIK?
Betekintést nyerhetsz a résztvevő startupok hétköznapjaiba, beszélgethetsz a csapatukkal – első kézből tapasztalhatod meg, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni – sőt, akár még az új állásajánlatoddal is hazamehetsz.

CX-Ray Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH_144063/2018

T: +36 30 390 0198
E: hello@cx-ray.com